Koliko će trajati ovaj let? Albanci uvode avio-liniju od Tirane do Podgorice, čija je razadaljina 130 kilometara

DETALJAN CENOVNIK: Koliko košta parking na BG aerodromu, a koliko u regionu

Neke stvari jednostavno nisu za usporedbu, ukoliko želimo biti objektivni. Alene, slažem se sa Vama u delu gde nabrajate troškove aerodromčića i da je to previše na ovoliko nizak broj putnika. Ne graditi ništa i pustiti https://taxi-travel.me/ taj prostor da se sasvim isprazni. Upravo zbog nedostatka infrastrukture je sve toliko ispražnjeno. Dužnost države je da podržava slabije razvijene delove, pa i pravljenjem aerodroma koji su trenutno nerentabilni.

podgorica tirana aerodrom

Ukoliko ipak ne želite da idete samostalno već preko turističke agencije i tu vam mogu pomoći preko ove kontakt stranice. Obično su nam sa obronaka tih planina mahali čobani i retki planinari onih dana za stare Juge. Sa B737 smo išli i niže od ovog aviona na snimku. U pitanju je Foker 100, a on trpi oštriji ugao u prilazu od B737. U svakom slučaju stoji što je Singapurčanac napisao, da je članstvo u NATO i EU motor broja putnika. Tek kada počnete po svetu da hodate, shvatićete koliko je velika i značajna EU….

Parga, Grčka – moja iskustva sa letovanja

Aerodromi Crne Gore pregovaraju sa više kompanija oko novih linija. Kad sam prije godinu i mjesec dana napisao analizu o rastu Aerodroma Crne Gore napisao sam kako im je rast vrtoglav. Iskreno nije bio za očekivati da će se tako velik rast nastaviti. Ali Aerodromi Crne Gore nas iznenađuju i nastavljaju ozbiljno rasti i dalje. Otvaraju se nove linije, dovukli su neke od najvećih igrača u Europi, najave za iduću godinu su ozbiljne, čak se i šire kapaciteti aerodroma.

S obzirom da je Crna Gora krenula u intenzivan razvoj zimskog i svakog drugog turizma na severu zemlje, realno je da se za kakav-takav saobraćaj osposobi aerodrom na Žabljaku. Jučerašnji početak gradnje 20 mil EUR vrednog podgorica tirana aerodrom hotela „Durmitor“ sa 5 zvezdica, kao i ono što predstoji, govori u prilog tome. Namera vlasti je da i tamo, kao i na obali, razvijaju ekskluzivni turizam, u uspeh čega, s obzirom na prirodne lepote, ne treba sumnjati.

Pretražite letove iz Podgorice za Tiranu

Nakon sto ste uradili rezervaciju i ukoliko nemate nikakvih promena možete izvrsiti uplatu vaše karte. Više informacija o nacinima placanja možete pogledati na linku Kako kupiti avio kartu. Odgovore na mnoga pitanja postavljena od strane naših putnika možete pogledati na linku Najcešca pitanja. Preporučujemo da uradite Vašu besplatnu rezervaciju avio karte Beograd Tirana nekoliko nedelja pre planiranog putovanja, i tako ćete ovu avio kartu Beograd Tirana (TIA) dobiti po najjeftinijoj tarifi.

podgorica tirana aerodrom

A sve te zračne luke potencijalno privlače putnike iz Crne Gore. Neosporno EU jest u samom vrhu gospodarstva svijeta. Da ima većih ima, da ima uspješnijih ima, da ima bogatijih ima, da ima onih koji imaju manje unutarnjih problema ima, ali da je EU uz Ameriku i Kinu najutjecajnije to svakako jest. Kako po BDP-u, tako i uz činjenicu da ima pola milijarde stanovnika. Portorož, iako je tu već par desetaka godina, nema već godinama ni jedne jedina redovne linije.

„Uprkos višim cenama imamo realno povećanje plata“

U fri šopu se mogu kupiti proizvodi oslobođeni carine i poreza i on se nalazi na putničkom terminalu. U njemu možete kupiti parfeme, kozmetičke proizvode, nacionalne suvenire, modne aksesoare, duvanske proizvode, kondiktorske proizvode, hranu, alkohola pića i igračke. Radno vreme fri šopa se usklađuje sa odlazećim letovima https://podgorica.taxi/ sa aerodroma u Podgorici. Na Vama je da isplanirate svoj boravak u Crnoj Gori, ili nastavak putovanja preko Tirane. Godine, je da Vam pružimo ugodan transfer našim modernim, udobnim i klimatizovanim vozilima. Naši vozači, prilikom Vašeg dolaska, će uvjek biti pozicionirani tako da ih lako možete uočiti i prepoznati.

Najgori za sebe: Imamo li luksuz da tjeramo low-cost avio kompanije? – CdM

Najgori za sebe: Imamo li luksuz da tjeramo low-cost avio kompanije?.

Posted: Mon, 03 Jul 2023 07:00:00 GMT [source]

Nitko ne kaže da aerodromi poput Portoroža, Varaždina, Vrsara ili Petričana ne mogu biti male poslovne zračne luke, sa 2-3 zaposlenika, infrastukturom i logistikom za manje sportske i poslovne avione. Ali gradit međunarodne zračne luke za redovne putnike i trošit milijuna, to je izvan svake pameti. @JU240
Aerodrom na Žabljaku je postojao i sa njega je leteo JAT sa DC-3 (travnata pista). Problem tog aerodroma je velika nadmorska visina, prag piste je otprilike na 1600m.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Retour en haut